Street Legal Racing: Redline (SLR:R) - pasinerk į nelegalias lenktynes, pagrindinės jų vykstą naktimis. Tai puiki proga išlošti nemažą pinigų sumelę, pakelti savo reitingus
ar net išlošti automobilį Pink Slip lenktynėse. Tiuninguok, surink ar išardyk savo automobilį dalimis, tobulink ir stenkis nebūt paskutinis. Žaidimo tobulinimui visada padės Kietekas ir jo nariai...
ogi adminai uzmigo, matosi kad jie deje ant to saito. , o jau taisyklese taip graziai parasyta, atrodytu, kad vos ne is kokio vertingo daikto losia , nezinau sakau, visi uzmige ant lauru, siaubas. Idomu ar ateity taip su mafiaclub.lt nebus, tikrai butu gaila.
Hehem, mafiaclub.lt yra tik mano portalas(kad čia kas apleista, mano saitas nei prie ko) ir tikrai niekas niekur neužmigs. O dėl konkurso, tai jį pasklebė mafetas, jis jį ir užbaigs
Konkursas baigtas rezultatai bus paskelbti vėliau ir prizai bus atiduoti Tiesiog nėra laiko
Labai atsiprašome visų dalyvių, jog konkursas ilgokai užsitesė ir vyko nevisai pagal numatytas taisykles. Nebuvo antrojo etapo. Tačiau šį kartą praleidžiam pro pirštus ir skelbiam iš turimų rezultatų nugalėtojus.
Iš viso dalyvavo 8 dalyviai: G1Rajonas
M_Power
Lauris
^Cvekas
autoclub
luukiuxx
Dobilas
justokas15
Na o kaip bebūtų keista balsus gavo tik trys dalyviai tai Lauris, M_Power ir justokas15.
Pirma vieta surinkus 13 balsų atitenka Lauris ir jis gauna 100000Lt bei mėnesio VIP naryste. Sveikinimai
Antra vieta laimėjo M_Power ir jam atitenka 50000Lt ir norima niko spalva, kuri liks visam laikui ;)
Trečioji vieta atitenka justokas15 ir laimi 25000Lt arba norimą lygis arba niko spalvą.
Na o kitiems dalyviams kaip paguodos ir paskatinimo prizą dovanojame po 5000Lt
Sėkmės dalyvaujant kituose Kietekas.com konkursuose.
Adminas - ban'o laisvė
OOO dar papildomi pinigtai kur man juos kist ? padaryk kad galeciau kitiems pervesti savosaskaitos pinigus. nes ka man dabar su tais pinigais daryt ??? ...